Тімбілдінг у квест-кімнатах

У чому секрет гарного командоутворення? Хороший тімбілдінг - це коли все відбувається цікаво, яскраво, незвично і ... корисно :)

При організації корпоративного тімбілдінгу в мережі квест-кімнат «Вихід» захід виглядає насамперед як гарний спільний відпочинок, хоча насправді процеси, які порушує проходження квесту, набагато глибше і вирішують основні завдання, які зазвичай ставить собі керівник, замовляючи командоутворення.

Для того, щоб вийти з кімнати гравці будуть:

Ефективно спілкуватися. Під час проходження квесту гравці будуть спільно працювати з інформацією, яку знайдуть, обговорювати різні варіанти, пробувати шляхи вирішення і спілкуватися знову і знову. Висуваючи ту чи іншу версію, гравці повинні будуть переконатися, що їх версія почута і зрозуміла колегам. У свою чергу, тренується ще одна корисна навичка - чути і розуміти один одного.

Виявляти і визнавати лідерство. У незвичайних умовах, які створює квест-рум, малим групам для перемоги необхідно швидко виявити лідера, за яким усі підуть. Група часто генерує безліч ідей, і саме на лідера покладається відповідальність визначати шляхи вирішення головоломок і послідовно концентрувати увагу команди на конкретних завданнях.

Нестандартно мислити. Під час роботи над загадками квесту гравці проявляють таланти, які раніше були приховані від колег. Завдяки цьому зростає почуття взаємної поваги один до одного.

Визнати свої помилки. Квест створює ситуацію конструктивного співробітництва. Адже, якщо один гравець буде постійно наполягати на своїх версіях, в тому числі і невірних, команда не здобуде перемоги. Для того, щоб вийти з кімнати гравці будуть не тільки висувати версії, але і самостійно піддавати їх сумніву заради досягнення спільної мети.

Відпочивати, веселитися і розслаблятися. Квест-кімнати - це відмінний спосіб зняти напругу, що накопичилася, та «переключитися». Кожен квест переносить гравців в спеціально створений і ретельно продуманий світ, де гравець відчуває себе персонажем фільму.

Ми можемо одночасно у всіх наших локаціях прийняти велику компанію.

Ми продумаємо логістику команд і пропишемо для кожної маршрут від однієї локації до іншої, щоб пошук квесту ні самим квестом :)

Indoor тімбілдінг в квест-кімнатах гарний вибір у будь-яку пору року. Адже ми не залежимо від погодних умов, на відміну від квестів на відкритому повітрі.

Для замовлення тімбілдінгу в мережі квест-кімнат «Вихід», будь ласка, пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Або телефонуйте: +38067 670 28 02

Інші пропозиції по тімбілдінгу:

Виїздні квест кімнатиКорпоративні квести та тренінги

Регистрация в Вавада - простой и быстрый процесс: перейдите на официальный сайт казино и нажмите на кнопку "Регистрация», затем требуется заполнить форму, указав свои персональные данные: имя, фамилию, дату рождения и адрес электронной почты.После завершения регистрации, пользуйтесь всеми привилегиями: бонусы, игры, турниры. Удачи вам!

RizVN Login
Увійти через:

Зареєструватися Забули пароль?