Виїзні квест-кімнати

У вас день народження, весілля, конференція, ювілей, тімбілдінг, корпоратив, вечірка чи будь-який інший захід, на якому Ви хочете нестандартно розважити і / або згуртувати своїх гостей?

Квест-кімнати - це відмінне рішення для такої мети. Багато, з тих, хто вже відвідував квест-кімнати, гідно оцінять Вашу турботу про їхній настрій. Ті ж, хто ще не був у квест-кімнатах, будуть Вам вдячні за знайомство з новим захоплюючим різновидом розваги і тімбілдингу.
Більшість квест-кімнат стаціонарні і потрібно їхати на їхню адресу, а це, як правило, не поруч з тим приміщенням, що ви знімаєте для заходу. Ось тут на виручку і приходять виїзні квест-кімнати!
Ми можемо облаштувати квест-кімнати у вас. Нам буде потрібна 1 година до початку заходу на облаштування квесту у наданому просторі *.

Інформація про квест-кімнати:

Завдання - вирішити усі головоломки і знайти цінний артефакт!
Кількість осіб в команді - від 2 до 5.
Тривалість кожного квесту - від 20 до 30 хвилин.
Час на відновлення квесту і фотографування переможців - 5-10 хвилин. Після чого можна починати квест для нової групи гостей.

Квести:

gangsteri ua

Ви отримали інформацію, що гангстери переправляють свій цінний вантаж в нову точку зберігання.
Ще якісь пів години він буде зберігається у точці перевалки, а потім знову продовжить свій шлях. Ваші друзі беруть питання охорони сховища на себе, але чи встигнете ви там знайти таємний вантаж за відведений час?


metro ua

Одеське метро існує! Але підступна змова "ПТК" (профспілка нинішніх перевізників) призвела до того, що ключ від дверей у метро надійно захований. Місце схрону змінюється з калейдоскопічною швидкістю - це завжди і було запорукою того, що знайти ключ так ніхто і не зміг.

Але нарешті - схрон відомий. Чи встигнете ви його відкрити або через тридцять хвилин ключ знову опиниться в новому сховищі і одесити так ніколи і не дізнаються принадність швидкого переміщення по місту?


harry potter ua

 

Гаррі Поттеру для здачі дуже важливого іспиту потрібно артефакт "Сила знання". В силу обставин, ви опинилися в місці, де захований артефакт і тепер все залежить тільки від вас!
Іспит уже почався і Гаррі ось-ось викличуть відповідати! Чи зможете ви допомогти йому?


 

 

 

Вартість трьох годин роботи одного квесту: 3850 гривень *.
Вартість трьох годин роботи двох квестів 6500 гривень *.
Продовження одного квесту на одну годину: 900 гривень.

Для замовлення виїзних квестів, будь ласка, пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Або телефонуйте: +38097 490 12 14; +38067 670 28 02


* У вартість входить доставка і обладнання квесту. Робота оператора. Фотографування у банера "Ми знайшли Вихід". Повідомте оператору вашу електронну пошту і Вам надішлють Ваші фотографії.
Від Вас буде потрібно надати приміщення під квест (кімната від 6 кв.м і більше, без цінних речей, з мінімум однією розеткою).

viezdnie quest room

Інші пропозиції по тімбілдінгу:

Тімбілдінг у квест-кімнатахКорпоративні квести та тренінги

Регистрация в Вавада - простой и быстрый процесс: перейдите на официальный сайт казино и нажмите на кнопку "Регистрация», затем требуется заполнить форму, указав свои персональные данные: имя, фамилию, дату рождения и адрес электронной почты.После завершения регистрации, пользуйтесь всеми привилегиями: бонусы, игры, турниры. Удачи вам!

RizVN Login
Увійти через:

Зареєструватися Забули пароль?